H&D FoE

2023 Halloweeni esemény 2.

2023. október 23. 13:27 - Hellgate

Eseményablak, minijáték

 

2023_halloween_loading_screen_a.png

A helyes megjelenés érdekében aki telefonról nyitja meg a blogbejegyzést, az a böngésző jobb felső sarkában a három függőles ponttal nyissa meg a menüt, és ott válassza ki az asztali webhely módot (alulról a harmadik opció). 

A blogbejegyzést a Fandom adatai alapján állítottuk össze, amely a bétán futott eseményre épül. Az éles szervereken futó esemény ettől eltérhet.

Fő és napi küldetések, Új épületek

Napi nyeremények, Alternatív nyeremények bétán

Nagydíjak

Liga jutalmak

Feladatsor excel táblázatban letölthető...

MooingCatFoE

mooingcatguides

Eseményablak

 

2023_halloween_event_window.png

2023_halloween_event_window_1.png Ez a halloween_currency-3aaaea6cb.png Fog számláló. Itt található, hogy mennyi halloween_currency-3aaaea6cb.pngfogat tudunk jelenleg elkölteni az eseményen.

2023_halloween_event_window_2.png Ez az esemény nagydíjait mutatja . 300 halloween_progress.png összegyűjtését követően kapjuk meg a Minijátékból.

2023_halloween_event_window_3.png Az aktuális napi nyeremény itt található. A minijátékban összeállítható ládákból kaphatjuk a napi nyereményt változó százalékos eséllyel.. Minden nap változik, azonban ha nem vagy elégedett a napi nyereménnyel, naponta egyszer lecserélheted egy alternatív napi nyereményre a nap hátralévő részére.

 2023_halloween_event_window_4.png Ezzel a gombbal a liga ablaka nyitható meg, ahol láthatjuk, hogy éppen melyik ligában vagyunk, az eddig összegyűjtött pontokat, az egyes ligákhoz tartozó minimum pontszámot, valamint a ligák nyereményeit.

2023_halloween_event_window_6.png 

Kártyapaklik

Mielőtt belépünk a szörnybarlangba, paklit kell választani. 3 különböző összeállításő pakli közül választhatunk, melyek a Vámpír, Vérfarkas és Zombi. Minden paklit naponta egyszer lehet ingyen kiválasztani, másodjára 100, harmadjára 150 fogba kerül, ha ugyanazon paklival többször is játszani akarunk egy nap.

A paklik felett ad egy kis segítséget a játék, megmondja, hogy a szörnybarlangban épp milyen ellenséggel fogunk találkozni és az ellen melyik pakli lenne a leghasznosabb a 3 közül. Figyelem! Napon belül többször is javasolhatja ugyanazt a paklit, függetlenül attól, hogy az ingyenes lehetőségünket már elhasználtuk. Ekkor vagy választunk egy másik - és minden bizonnyal kevésbé hatékony - paklit, vagy fog költésével őjra tudjuk használni az ajánlott paklit.

2023_halloween_event_window_5.png Ládák. A szörnybarlangban megnyert (megszerzett) kulcsokkal tudjuk kinyitni a ládákat, amelyek különböző jutalmakat (köztük az aktuális napi jutalmat) tartalmazhatnak, valamint a ládák nyitásával haladhatunk előre napi fődíjak listáján. Minden nap az első ládanyitásért dupla előrehaladás a jutalmunk a fődíjak listáján. 

image-2023-10-3_11-10-19_1.png  Ez a minijáték indító gombja.  

Minijáték eseményablak

 

2023_halloween_mini_game_window.png

 

2023_halloween_mini_game_window_7.png Rendelkezésre álló halloween_currency-3aaaea6cb.pngfogak száma

2023_halloween_mini_game_window_8.png Harci taktika

2023_halloween_mini_game_window_9.png Kártyapakli. Rendelkezésre álló kártyáinkat tudjuk megnezni.

Kártyáink a bal oldalon vannak:

 2023_halloween_mini_game_window_1.png Rendelkezésre álló lapjaink száma

2023_halloween_mini_game_window_2.png Aktuális és maximum életerőnk és a 2023_halloween_mini_game_window_16.png tudunk vásárolti életet.

 2023_halloween_mini_game_window_3.png A szörny típusát mindig a bal felső ikon jelzi: Zombik = halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_1.png halálfej, Vámpírok = halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_2.png vércsepp, Vérfarkasok = halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_2_1.png Telihold, Boszik = halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_3.png mindent látó szem. 

 2023_halloween_mini_game_window_4.png A harci erő (sebzés) a kártya bal alsó sarkában található. Mindig van benne egy kis random pl 2-3 a sebzés.

2023_halloween_mini_game_window_5.png A bónusz. A lap jobb alsó sarkában látható. Itt láthatjuk, hogy melyik típus ellen kapjuk a bónuszt.

2023_halloween_mini_game_window_17.png Lap csere. Ha nem kedvező a lapunk, inkább cseréljünk. A csere költsége az első alkalommal 5 fog, majd minden további csere költsége az előző duplája. Csere esetén 3 lapból válaszhatjuk ki a számunkra legkedvezőbbet.

Az ellenfél lapja a jobb oldali kártyalap:

2023_halloween_mini_game_window_10.png 1. ellenfél a 11 közül.

2023_halloween_mini_game_window_11.png Életerő.

2023_halloween_mini_game_window_12.png A szörny típusát mindig a bal felső ikon jelzi: Zombik = halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_1.png halálfej, Vámpírok = halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_2.png vércsepp, Vérfarkasok = halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_2_1.png Telihold, Boszik = halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_3.png mindent látó szem. 

2023_halloween_mini_game_window_13.png A harci erő (sebzés) a kártya bal alsó sarkában található. Mindig van benne egy kis random pl 2-3 a sebzés.

2023_halloween_mini_game_window_14.png A bónusz. A lap jobb alsó sarkában látható. Itt láthatjuk, hogy melyik típus ellen lesz  bónusz.

2023_halloween_mini_game_window_6.png Harc

2023_halloween_mini_game_window_15.png Jutalom.

A minijáték célja, hogy a szörnybarlangban elénk ugró szörnyeket rendre agyonverjük és így egyre jobb jutalmakat és kulcsokat szerezzünk. Az utolsó ellenfél - a "Boss" a legerősebb, de legyőzésével juthatunk a legtöbb kulcshoz.

A minjátékban nekünk is van egy kártyapaklink, ami zömmel olyan típusú lényeket fog tartalmazni, amilyen a belépés előtt választott pakli típusa, kisebb mennyiségben tartalmaz a másik 3 típusból is szörnyeket. Összesen 4 fajta szörnnyel találkozunk, melyek a Vámpírok, Vérfarkasok, Zombik és Boszorkányok. A Bosziknak nincs külön paklijuk. A három alaptípus (kivéve a Boszik) rendre bónuszt kapnak valamelyik másik típus ellen:

halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35.png

Harci taktika

- A halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_2_1.png Vérfarkasok bónuszt kapnak a halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_2.png Vámpírok ellen

- A halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_2.png Vámpírok bónuszt kapnak halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_1.png Zombik ellen

- A halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_1.png Zombik pedig bónusszal utik a halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_2_1.png Vérfarkasokat.

halloween_dungeon_legend_window-749b1bb35_3.png Bosziknak nincs bónuszuk semelyik másik típus ellen és a többiek sem kapnak sosem bónuszt a Boszik ellen. Ők a semleges erő :)

Itt találtok egy rövidebb videót a halloweeni minijáték alapvető tudnivalóiról:

A harc során a saját szörnyünk sebzése + bónusza (ha megfelelő az ellenfél szörny típusa) kell, hogy nagyobb legyen az ellenfél életerejénél. Ha nagyobbat ütünk, mint az ellenséges szörny életpontja, akkor az ellenség megpusztul, a mi lapunk megy a süllyesztőbe, és megkapjuk az ellenfél kincsét. Ha nem sikerült megölnünk az ellenfelet, akkor a következő lappal újra próbálkozhatunk.Figyelem! Akár nyerünk, akár veszítünk, az ellenfél vissza fog ütni. Ha 0-ra csökken az életpontunk, meghalunk és nem folytathatjuk a harcot a fődíjért.

 Figyelem! Mindig figyeljünk az aktuális életpontunkra, mert ha meghalunk, nem folytathatjuk a paklit, azonnal kivágnak minket a barlangból

Figyelem! Mindig nézzük meg, hogy nekünk van-e bónuszunk az ellenfél szörnye ellen és a mi még fontosabb, hogy az ellenfél szörnyének van-e bónusza ellenünk! Akár +2-3 sebzést is jelenthet a bónusz, ha az ellenfélnek rendszeresen bónusza van ellenünk, akkor nagyon sok fogat kell költenünk a gyógyításra (vagy nagyon hamar meghalunk). Ha nem kedvező a lapunk, inkább cseréljünk, melyet a saját lapunk alatti gombra kattintva tehetünk meg. A csere költsége az első alkalommal 5 fog, majd minden további csere költsége az előző duplája. Csere esetén 3 lapból válaszhatjuk ki a számunkra legkedvezőbbet.

 nevtelen.png 

Alap támadás 2 a max 4, de van bónuszunk +2. Igy min. 4 sebzést tudunk bevinni. 

 

nevtelen1.png

 Alap támadás 2 max 3. Nem egyezik az ikon igy nincs bónusz sebzése.

Ládákból kapott kulcsok száma. 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.
reward_icon_halloween_bronze_key.png reward_icon_halloween_bronze_key.png reward_icon_halloween_bronze_key.png reward_icon_halloween_silver_key.png reward_icon_halloween_bronze_key.png reward_icon_halloween_silver_key.png reward_icon_halloween_golden_key.png reward_icon_halloween_silver_key.png reward_icon_halloween_golden_key.png reward_icon_halloween_golden_key.png reward_icon_halloween_bronze_key.png
1 3 4 1 5 1 1 2 1 1 1
reward_icon_halloween_silver_key.png
2
reward_icon_halloween_golden_key.png
3

 

11 kártya (boss) legyőzése után:

Minden megmaradt kártya után kapunk  ezüst kulcsot. 

Minden megmaradt bónusz kártya után kapunk arany kulcsot. 

 

Képességkártyák

 

 3.-5.-7.-9. legyőzőtt kártya után tudunk képesség kártyát választani. 1 ingyenes 2. 50 fog 3. 100 fogba kerül.

 

Frenzy Vile Renewal Thief Heal Madness Soul Sever
cardfrenzy.png cardvilerenewal1.png cardthief.png cardheal.png cardmadness.png cardsoulsever.png
Sacrifice 1 HP to make the enemy attack itself twice. Instanty restore 2-6 HP while dealing 3-7 damage to the enemy, max health is capped.
(enemy does not retaliate)
Steal keys and chest rewards right away. Restore 6-10 HP instantly, max health is capped. Force the enemy to attack itself with half its base power. Reduce enemy base health by 50%.

 

Ez pedig egy hosszabb videó a halloweeni event harc részének minden csínjáról-bínjáról. Alapvető mechanika, tippel, trükkök, tudnivalók :)

 

 Kulcs lopó képesség kártyát ezért érdemes választani és megtartani az utolsó lapig:

 

 

 

 

Fő és napi küldetések, Új épületek 

Napi nyeremények, Alternatív nyeremények bétán

Nagydíjak

Liga jutalmak

Feladatsor excel táblázatban letölthető...

MooingCatFoE

mooingcatguides

 

Szövegszerkesztő:portrait_25.jpg Donna a Macskabolond

Forrás: FoE angol  Wiki oldal.  

 

Szólj hozzá!
Címkék: események

A bejegyzés trackback címe:

https://foe-hd.blog.hu/api/trackback/id/tr8818238475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása