H&D FoE

2023 Őszi esemény 2.

2023. szeptember 18. 11:03 - Hellgate

Eseményablak, minijáték

vibrantsunflower.png

A helyes megjelenés érdekében aki telefonról nyitja meg a blogbejegyzést, az a böngésző jobb felső sarkában a három függőles ponttal nyissa meg a menüt, és ott válassza ki az asztali webhely módot (alulról a harmadik opció). 

A blogbejegyzést a Fandom adatai alapján állítottuk össze, amely a bétán futott eseményre épül. Az éles szervereken futó esemény ettől eltérhet.

Fő és napi küldetések, Új épületek

Napi nyeremények, Alternatív nyeremények bétán

Nagydíjak

Liga jutalmak

Feladatsor excel táblázatban letölthető...

MooingCatFoE

mooingcatguides

 

Eseményablak

 

2023_fall_event_window.png

2023_fall_event_window_2.png Ez a fall_coins-ade8ed132_2.png lisztes zsák számláló. Itt található, hogy mennyi fall_coins-ade8ed132_2.png lisztes zsákot tudunk jelenleg elkölteni az eseményen.

fakanal.png Ez a fall_tickets-daeaeb3b5.pngfakanál számláló. A jelenleg felhasználható fall_tickets-daeaeb3b5.png fakanál számát láthatjuk itt . Ha kevesebb, mint 4 fall_tickets-daeaeb3b5.pngfakanál van 8 óránként automatikusan kapunk egyet..

aranyfakanal.png Ez a golden_spoon_1.pngarany fakanál számláló. A jelenleg felhasználható golden_spoon_1.pngarany fakanál számát láthatjuk itt. Küldetésekből és fődíjból szerezhető be. 5 percig aktív ez az idő alatt új tábla kezdéskor nincs szükség fakanálra. Videó itt

liga.png Ezzel a gombbal a liga ablaka nyitható meg, ahol láthatjuk, hogy éppen melyik ligában vagyunk, az eddig összegyűjtött pontokat, az egyes ligákhoz tartozó minimum pontszámot, valamint a ligák nyereményeit.

napi.png  Az aktuális napi nyeremény itt található. A minijátékban összeállítható ládákból kaphatjuk a napi nyereményt változó százalékos eséllyel.. Minden nap változik, azonban ha nem vagy elégedett a napi nyereménnyel, naponta egyszer lecserélheted egy alternatív napi nyereményre a nap hátralévő részére.

start.png  Ez a minijáték indító gombja . Egy fall_tickets-daeaeb3b5.png fakanál felhasználásával tudunk belépni a játékba

nagydij.png Ez az esemény nagydíjait mutatja . 20 fall_ui_icon_paw_1.png kávé összegyűjtését követően kapjuk meg a Minijátékból

 

2023_fall_event_mini_game_window.png

2023_fall_event_window_2.png Ez a fall_coins-ade8ed132_2.png lisztes zsák számláló. Itt található, hogy mennyi fall_coins-ade8ed132_2.png lisztes zsákot tudunk jelenleg elkölteni az eseményen.

lepes.png  Ez a lépésszámláló . A hátralévő lépéseink számát mutatja. 25 lépésről indulunk, és a játék végén további 10 lépés vásárolható 65 fall_coins-ade8ed132_2.png lisztes zsákért.

eszkozok_1.png  Ez az eszközszámláló . Itt láthatjuk, hogy hány eszköz áll rendelkezésre jelenleg.
fall_booster_hammer_without_shadow.png A Villával 1 desszertet távolíthatsz el a tábláról.
fall_booster_color_changer_without_shadow.png A spatulával a desszertek egész sorát távolíthatod el.
fall_booster_color_destroyer_without_shadow.png A sodrófával egy egész oszlopnyi desszertet eltávolíthatsz.

 

 eszkoz_bolt.png  Erre kattintva megnyílik a Szerszámbolt . Itt az fall_tickets-daeaeb3b5.png fakanalakat további eszközre lehet cserélni.

liga_1.png Ezzel a gombbal a liga ablaka nyitható meg, ahol láthatjuk, hogy éppen melyik ligában vagyunk, az eddig összegyűjtött pontokat, az egyes ligákhoz tartozó minimum pontszámot, valamint a ligák nyereményeit.

napi_nye.png Az aktuális napi nyeremény itt található. A minijátékban összeállítható ládákból kaphatjuk a napi nyereményt változó százalékos eséllyel.. Minden nap változik, azonban ha nem vagy elégedett a napi nyereménnyel, naponta egyszer lecserélheted egy alternatív napi nyereményre a nap hátralévő részére.

nagydijak.png  Ez az esemény nagydíjait mutatja . 20 fall_ui_icon_paw_1.png kávé összegyűjtését követően kapjuk meg a Minijátékból.

 jatekter.png Ez a fő játéktér . Minden akció itt zajlik.Részleteket az alábbi videóban találhattok a játék működéséről.

Minijáték bemutatása

 

Az alábbi videóban bemutatjuk a játék teljes működését, tippekkel, trükkökkel. Reméljük, hogy hasznosnak találjátok :) (A 2023 őszi event minjátéka teljesen megegyezik a Vadvilág event minijátékával!)

 

Fő és napi küldetések, Új épületek 

Napi nyeremények, Alternatív nyeremények bétán

Nagydíjak

Liga jutalmak

Feladatsor excel táblázatban letölthető...

MooingCatFoE

mooingcatguides

 

Szövegszerkesztő:portrait_25.jpg Donna a Macskabolond

Forrás: FoE angol  Wiki oldal.  

Szólj hozzá!
Címkék: események

A bejegyzés trackback címe:

https://foe-hd.blog.hu/api/trackback/id/tr6418212765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása