H&D FoE

Űrkorszak-Jupiter hold

2022. március 18. 18:03 - Hellgate

space_age_jupiter_moon_townhall_28earth_29.png

 

A helyes megjelenés érdekében aki telefonról nyitja meg a blogbejegyzést, az a böngésző jobb felső sarkában a három függőles ponttal nyissa meg a menüt, és ott válassza ki az asztali webhely módot (alulról a harmadik opció).

A blogbejegyzést a Fandom adatai alapján állítottuk össze, amely a bétán futott eseményre épül. Az éles szervereken futó esemény ettől eltérhet.

Lassan érkezik az új kor - sokak nagy örömére. Az alábbi cikkben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy senkit ne érjen készületlenül az Űrkorszak - Jupiter hold kora. Jó böngészést mindenkinek!

Kutatási költségek

 A teljes techfa anyag és FP szükséglete az alábbi. Szinte teljesen azonos a Vénusz kor kutatási költségeivel...

kutatasi_koltseg.png

 

Térkép

 A Jupiter hold korhoz tartozó expedíciós térkép és az egyes szektorok által adott jutalmak:

1.

spaceage_jupiter_moon_1.png

jupiter_bolygo_1.png

 

2.

spaceage_jupiter_moon_2.png

jupiter_bolygo_2.png

 

Katonai épületek és egységek

Általánosságban véve:

A nehéz és a gyors egyéségek statisztikáit minimálisan emelték a SAV-hoz képest de egyébként pont ugyanazt tudják, mint a SAV nehéz és gyors egységek. Csak a sarkköri bónusza miatt érdemes mégis a jupiteres egységeket használni.

A könnyű egységek hatótávját csökkentették a SAV könnyű egységéhez képest, de egyébként szintén nagyon hasonló, mint az előző kori. A hatótáv csökkentés miatt még nehezebb használni őket.

A tüzérségi egységek rosszabbak lettek, mint a vénuszos Sárkánytank, mivel robbanás (blast) képességet kaptak az erős lövés helyett és a repülők ellen használhatatlanok lettek.

A távolsági egységek contact! (kapcsolat) képességet kaptak, a mi egy kulcsképesség lehet a SAJ harcokban, különösen zsivikkel kombinálva. Alacsony és közepes demónál a 2 távolsági + 6 zsivi várhatóan elég jól fog szerepelni.

A Harpoon Grenadier potenciálisan nagyon hasznos egység a Jupiter Holdon, nagyon nagy hatótávolságú contact képessége miatt, amely lehetővé teszi, hogy visszatámadjon az összes egységnek - kivéve a tüzérséget, így szinte mindig dupla sebzést adnak le. Kiválóan kombinálhatók zsiványokkal. Ezenkívül a többi könnyű és nehéz egységhez képest nagyon nagy hatótávolságuk a terepen is nagyon hasznossá teszi őket. Összességében a Harpoon Grenadiert az űrkorszakok egyik legjobb egységeként tartják számon.

kepernyokep_2022-03-22_17-40-29.png

Bővebben... Bővebben... Bővebben... Bővebben... Bővebben...

 

Nevezetes épület

A magyar neve még nem ismert. Az új nevezetes az egyes speciális terméket (marsi érc, aszter jég, vénuszi szén) előállító szintetizálók által adott termékmennyiséget növeli és saját kori terméket termel a kincstárba. A  céhes árutermelése meglehetősen hatékony, de az elsődleges képessége gyenge. 

A.I. Core

a_i_core_1.png

core_termek_igeny.png

core_szintek.png

Bővebben...

És végezetül egy angol nyelvű videó, amelyből minden részletet megtudhattok az új korról:

 

Szövegszerkesztő:portrait_25.jpg Donna a Macskabolond

Forrás: FoE angol Wiki oldal.

Szólj hozzá!
Címkék: kor

A bejegyzés trackback címe:

https://foe-hd.blog.hu/api/trackback/id/tr9517781678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása